Meeting in Parijs… Een gastronomische avond in een toprestaurant… Een blessure of een ingetrokken rijbewijs… Negen afspraken op Ă©Ă©n dag… Wij vinden de perfecte oplossing voor uw functioneel probleem! Zowel voor dagopdrachten als op lange termijn.

ATS Taxi gelooft in een efficiënte oplossing voor de verloren uren in de wagen. Ons team van professionele chauffeurs verzorgt op regelmatige basis een excellente service aan bestuurders, managers, zaakvoerders, consultants, enz.

Een privé chauffeur zorgt voor een oplossing voor de tijdrovende verplaatsingen met de wagen en/of een veilig alternatief voor diner & drive.

 

Je kan een privé chauffeur met je eigen wagen laten rijden of je kan ook de wagen door ons laten voorzien.

 

Uurtarief chauffeur.

ATS Taxi werkt met professionele chauffeurs voor slechts 30€/u inclusief btw. Wij moeten bij een privé chauffeur wettelijk gezien altijd minimaal 3 uren aanrekenen. Ook al duurt de rit maar 2 uur, dan zal dus 3 uur in rekening worden gebracht.

Overuren.

Indien de chauffeur meer dan 8u gewerkt heeft, worden vanaf het negende uur overuren geteld. Als een chauffeur dus 12u rijdt, worden er 8 uren aan het gewone uurtarief berekend en de overige 4 uur tellen dan als overuren. Deze worden betaald aan 150% van het normale uurtarief.

Voorrijkosten.

voor de verplaatsing van de chauffeur naar de klant wordt een kilometervergoeding van 0,3€ per km aangerekend. Andere kosten zoals openbaar vervoer, taxi, parkeerkosten,… zullen later in rekening worden gebracht.

Andere eindlocatie.

Indien de chauffeur elders eindigt dan waar de opdracht is begonnen, worden de reistijd en reiskosten naar de beginlocatie in rekening gebracht.

Overnachting.

Betreft de opdracht een rit inclusief overnachting dan worden de rusturen van 0u – 8u niet in rekening gebracht, tenzij deze tijd nog gewerkt wordt. Indien er geen slaapgelegenheid via de opdrachtgever geregeld is, wordt er 95€/nacht doorgerekend.